Längesen

Vet att jag inte har skrivit något på jättelänge, kan inte säga att lite har hänt för så är det inte, men den största förändringen i mitt liv är nog att jag inte är tillsammans med någon längre. Har inte varit såhär singel sen jag var 14-15 och det är så himla konstigt att vara helt ensam. Samtidigt som det är tråkigaste som hänt på sista tiden så är det nog även en av de bättre sakerna som hänt. 


Men! Varför jag kom på att blogga var för att jag ville berätta om min jättekonstiga dag! Den började inte så konstig, låg bakis och ba va. Sen så sminkade jag mig och skulle fara ut och köra, men hamnade på akuten för buksmärtor, vilket känns sådär, men läkaren sa att de intr var något och vi litar på henne! 

Sen for jag ut och körde, det var så mysigt! Så himla skönt, uppskattar verkligen att bara kunna fara iväg och umgås med kompisar eller bara köra bil själv och lyssna på musik. 

Senare på kvällen körde jag mot ersboda, och mitt ute i ingenstans är de två personer på vägen som liftar?! Jag stannar halvt för att kika på vilka människor (är inte dum), pratar lite med kvinnan och de slutar med att jag kör hem henne och lämnar killen hon va med på vägen för han hade tydligen tafsat osv?! Så konstig situation då hon inte heller verkar helt 100. 

Sen körde jag och åkte jag bara bil, så mysigt att bara prata. Kanske inte supermystisk dag men så mycket har inte hänt på länge för mig haha. Jaja slutpratat om bilar osv hit och dit, nu är klockan exakt 6.56 och jag ska ska försöka få några timmars sömn i alla fall.... Godnatt!


RSS 2.0